İnstagram Story İndir 

İnstagram Story İndir 


İnstagram uygulamasının en sevilerek kullanılan özelliklerinden biri kullanıcıların herkese açık, sadece arkadaşlarına açık veya oluşturduğu ‘yakın arkadaş’ listesine açık storyleridir. Bu durumu fark eden diğer sosyal medya platform şirketleri ve hatta giyim mağazaları gibi ticaretle ilgilenen platformlar story bölümleri oluşturarak 24 saatlik paylaşımlar yapmaktadır. Bu içeriğimizde instagram üzerinden beğendiği veya kendi oluşturduğu storyi başka bir yerde paylaşmak isteyenler için instagram story indir işleminin nasıl yapıldığını anlatacağız. 


İnstagram Story Indir Nasıl Yapılır?
İnstagram kullanıcıları hesaplarında paylaştıkları hikayelerin galerine kaydolması için galeriye erişim izni verdiklerinde otomatik olarak yaptıkları paylaşımlar telefonlarına iner. Ancak müzik ekleyerek yapılan paylaşımlarda videolar müzik olmadan inmektedir. Diğer kullanıcılar tarafından paylaşılan ve çok beğenilen storyleri ile galeriye direkt indirmenin bir yolu yoktur. Ancak size anlatacağımız instagram story indir işlemini öğrendikten sonra siz de istediğini videoyu müziği ile birlikte indirebilirsiniz. 


Bunun için link verilerek indirme işlemi yapan robotlar ve mobil uygulamalar vardır. Mobil uygulamalar hesap giriş bilgilerinizi istediği için güvenliğiniz riske girebilir. Kesinlikle bunları indirmenizi tavsiye etmiyoruz. Web üzerinden kolayca ulaşabileceğiniz indirme robotları ise eğer hesabınız ‘Gizli hesap’ değilse hemen kullanıcı adınız üzerinden instagram story indir işlemine izin vermektedir. Hesabınızı bu işlem süresinde yaklaşık 1 dakikalığına açık tutarak storyi indirebilir ve sonrasında tekrar ‘Gizli hesap’ şekline döndürebilirsiniz.